csütörtök, december 25, 2008

Család, karácsony..

December 24. szerda

Még délelőtt meló, már csak mi mentünk be bátyóval, eredetileg délig, gyakorlatilag még egy kollégának kellett csinálni egy gyorsmelót, így kb. 12:30-ig bent voltunk. 
Közben benéztek SI-ék is, akiknek odaadtuk az ajándékukat, egy csokit meg egy Chocolatort, tökre tetszett nekik, vicces volt. Ja, és csoki illata van! Mi meg kaptunk tőlük egy 1 méteres Domino csokit. :)

Aztán persze spurizni kellett, mert még nagybátyáméknak szerettünk volna valamit ajándékba, és megnéztem előtte, hogy a Mammutban csak 2-ig vannak nyitva a boltok.

De annyira ügyesek voltunk, hogy még most is csodálkozom. Tök jó ötleteink lettek, meg mindent találtunk, amit akartunk, és az idő is ki volt centizve.
Nagybátyám feleségének egy Ferre parfüm, közös ajándékként nekik egy kapszulás Nespresso kávéfőző, anyunak egy tálas mixer (ez nagyon praktikus szerintem), apunak pedig egy Nokia telefon a szar régi helyett, olyan, aminek sokkal nagyobbak a gombjai, erősebb a világítása, és még telefon is van benne (és az előfizetéses kedvezmény miatt 0 Ft.-ért elvihettük a Pannontól, szuper).

Aztán felugrottunk anyuékért, majd irány a nagybátyánk. Hát, a családi karácsonyi hangulatról vagy jót, vagy semmit, úgyhogy azt hiszem itt most vége is a postnak..

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jó ajándékok nagyon, egy kézi mixert majd én is szeretnék egyszer, egyelőre versenyben van a robotgéppel.