szerda, november 19, 2008

Girls and boys

A szitu: Adott egy fiú, legyen a neve Pisti. Ez a fiú próbálkozik egy lánynál - aki legyen Erzsike - ugyan nem túl erélyesen, de azért Erzsike tudja, hogy mi a szitu. Közben eltelik egy pár hónap, nem történik nagyon sok minden, néhány chat váltás, illetve sms Pisti részéről, majd mikor Pisti egyértelműen úgy érzi, hogy neki itt nagyon nem osztottak lapot, akkor egyszerre csak felhívja Rózsikát, Erzsike nagyon jó barátnőjét, hogy menjen el vele vacsorázni. Rózsika először nem érti, azt hiszi Pisti csak faggatni akarja Erzsikéről őt, de nem, kiderül: a meghívás randi.

Na most az én első reakcióm az volt erre, hogy mennyire gáz ez, a barátnőjénél bepróbálkozni, ez eléggé egyértelműen a "ha nincs ló, akkor jó a szamár is" tipikus esete, de hogy pont a legközelebbi barátnővel, na ez extra gáz.
Tesómék szerint viszont ez egyáltalán nem gáz, mert Pisti és Erzsike között nem volt semmi végülis, és miért ne tetszhetne neki eleve mindkét lány, és ha nem jön össze az egyik, hát a másiknál próbálkozik, mi ezzel a baj, nem értik.

Hát kedveseim, nem vagyunk egyformák, de hogy ennyire? :)
Le is töltöttem gyorsan ezt a sorozatot. :))

Ja, és várom a véleményeket, mindkét nemtől a sztorival kapcsolatosan. :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Elsőre lehet, hogy fura, de meglepően sokszor történik ilyen az életben, és ez nem is meglepő, mivel egy barátnő eleve azzal az előnnyel indul, hogy már nem ismeretlen. Ha pedig nekem valaki nem kell, akkor ne csodálkozzak, ha másnál próbálkozik...