kedd, december 16, 2008

Plázás este

December 14. vasárnap

Úgy volt, hogy a tesómmal ma Adidas outletbe megyünk, neki is kell pár cucc edzésre, meg gondolta nekem is nézhetnénk akkor valamit Karácsonyra. 
Aztán kicsúsztunk az időből, és mivel 5-kor zárt, úgy gondoltuk akkor halasztjuk a projektet jövő hét végére.

Végül Shallal megbeszéltük, hogy benézünk este a Mammutba kicsit körülnézni.
Persze csomó ember, ezer fok, így utunk a mozis ruhatár felé vezetett, hogy megszabaduljunk a felesleges holmiktól. Szerencsére nyitva találtuk.

Majd benéztünk a Pannonba telefonokat nyomkodni, akciók után nézelődni, de sehol semmi izgi. Talán majd Karácsony után. Továbbra is a 6500 felé húz a szívem..

Bedobtunk egy napi menüt a Subwayben (jót alakítottam, "mit kérsz a menühöz, chipset vagy cookiet?" "csokis chipset"), egészen finom volt, így megpirítva a szenya.
Majd egy kis Alexandra (tudatosult megint bennem, hogy mennyivel jobban szeretek inkább a neten könyveket böngészni, nem beszélve arról, hogy olcsóbb is), és Douglas (Chanel - Egoiste Platinum for men finoom, az új Fahrenheit meg nem is tudom mitől Fahrenheit, semmiben nem emlékeztet rá).

Mivel nagy szükségünk volt már egy kávéra, (a Subwayben meg nem kaptunk, mert behalt a gépük) így hosszas szemezgetés után beültünk a Guruba. Hát, az élmény felejthető volt (vagy inkább sajnos maradandó), de erről majd részletesen a Fortaquán később.

Amikor pedig hazafele indultunk, váratlanul belebotlottunk Fletóba, amint éppen neje kíséretében bohóckodik (csak tudnám mitől ez a jó kedv..), én csak arra figyeltem fel, hogy úristen milyen ronda színű pulóver van valakin..

Nincsenek megjegyzések: