szombat, december 06, 2008

P*rn Star

December 4. csütörtök

Ma lejutottam edzésre, előtte ittunk L.-el egy cappuccinot, még jó, hogy a terem mellett van a kávézó, így azért elég kényelmes.
Közben kitárgyaltuk, hogy a pasasok néha be tudnak kattanni, és nem lehet érteni a logikájukat, ilyenkor mindig megnyugszom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, és nem (csak) velem van a baj időnként..

B. késett, de hogy megnyugtassam magam (hogy jön), rácsörögtem a teremből, azt mondta mindjárt ott lesz, kezdjük el, és éreztem a hangján, hogy örül, hogy ott vagyok.
Közben beesett egy csomó régi arc még, irtó sokat röhögtünk, olyan jó volt a hangulat.

Technikáztunk sokat, de teljesen be voltam feszülve, B. meg körbejárt mindenkit javítani, és hallottuk, hogy mindenkinek mondja, hogy "ne légy merev! lazulj el!", és röhögve mondtuk B.-nek, hogy ma mindenki be van merevedve, mire B. közölte, hogy "nem, mindig is ilyenek voltatok." :)

A srácok pedig megint hazadobtak, pedig kiszedtem belőlük, hogy tök nem erre mennének amúgy, de akkor már hiába mondtam, hogy nem kell. Útközben tök jókat nosztalgiáztunk, visongva röhögtünk mind a négyen, főleg amikor felidéztem, hogy egyszer játék közben le kellett vennie az egyik csapatnak a felsőjét, mire én azt kiabáltam, miközben rángattam le magamról a textilt, hogy "Pornósztár leszek!", erre Sz. (aki most épp vezetett) megszólalt, hogy "Szegény lovak!" Hát, majdnem nekimentünk a szembejövő busznak. :)

Nincsenek megjegyzések: