szombat, december 13, 2008

Móka és kacagás tömény mennyiségben

December 9. kedd

Jöttek ma hozzám a csajok, méghozzá hárman, így ismét teljes volt a létszám, mint a régi szép időkben. 
A welcome drink Milka Cappuccino volt, aztán ettünk igazi olasz tortellinit, megint kifogtam a Sparban, mint múltkor a Giovanni Ranasat, úgyhogy vettem is mindjárt kettő csomaggal belőle, mert múltkor is pikk-pakk elfogyott, mire feleszméltem (és persze azóta se hoztak belőle). 

Na most ez nem ugyanolyan, de szintén olasz, és jót sejtetett már a csomagolása is.

Hát, finom is volt. Besamel mártás, ruccola és egész dió volt a feltét rá, ezt a diót megálmodtam előtte, hogy jó lesz hozzá, és tényleg mennyei volt az ízhatás.

Aztán shaker cocktaileztünk, már aki megtehette, szegény Bee csak narancslevet kapott, pedig ajánlgattuk neki, hogy legyen akkor már pizsi-parti, bár igaz, ahhoz meg több pia kellett volna.

Aztán BK-t kellett nézni. :))) Közben gofrit sütöttem, hogy felavassam a szülinapra kapott gofrisütőt, egész jó lett, már ezer éve nem ettem.

Az este legnagyobb részét a sikítva röhögés jellemezte, már görcsölt a hasam és köhögőrohamot kaptam a rengeteg nevetéstől.. BK feliratosan ("Mi volt a levélbe írva? Azt bezzeg nem feliratozzák!" "Mert süketek vagyunk, nem vakok!"), avonozás (szemceruza izgalmi állapotban, a duplalyukú hegyező láttán), illetve ba(baú)szás@ e-mail cím (feliratos pornófilmek: "nyög-nyög-nyög").

Komolyan rég nevettem ennyit és így.
:)

Nincsenek megjegyzések: